De ideale jas voor wintersport

De ideale jas voor wintersport

De ideale jas voor wintersport. Nederland is een land met veel wintersporters. We zijn een uitzondering wat dat betreft. We hebben namelijk op een enkele skihal geen mogelijkheden in ons land voor wintersport en zijn aangewezen op reizen naar

  • Duitsland
  • Zwitserland
  • Oostenrijk
  • Tsjechië
  • Frankrijk
  • Italië
  • Spanje

Voor de echt tropische wintersporters zijn er nog meer bestemmingen te bedenken, maar die zijn minder in trek bij Nederlanders. Zo kan de tocht ook naar Noorwegen, Chili of Japan gaan voor een sneeuwavontuur.

De ideale jas voor wintersport

Wintersportklimaat

Deze bestemmingen verschillen van klimaat. Als wintersporter moet je voorbereid zijn op omstandigheden waarin je lekker op het terras buiten kan zitten, maar ook op een halve sneeuwstorm. We willen je graag helpen bij het uitzoeken van de geschikte wintersportjas voor heren. We gaan de volgende jassen doornemen:

Stone Island Winterjas

Stone Island is een merk wat sinds 1982 sportieve kleding combineert met de huidige mode. De kwaliteit zorgt er voor dat je met sportieve bezigheden goed uit de voeten kan. Zo zijn de winterjassen uitermate geschikt voor skiën, snowboarden en andere sportieve activiteiten in de winterse buitenwereld. Het merk houdt de laatste mode in de gaten. Ze komen elk jaar met een nieuwe lijn zodat de jassen met de tijd meegaan. Het merk is uitgegroeid tot een grote speler op de internationale markt.

Stone Island beperkt zich niet alleen tot het maken van geschikte winterjassen. Zo kan je ook broeken, sweaters, polo’s en andere kleding vinden van dit merk. Er hangt een prijskaartje aan de kleding van Stone Island. Maar onze ervaring is dat de kwaliteit hoog is en de kleding lang mee gaat. Dit zorgt er voor dat je op termijn niet duur uit bent.

Ma Strum winterjas

De stijl van Ma Strum lijkt misschien wel op die van Stone Island. Ook dit merk combineert sportiviteit met de laatste mode. Maar de oorsprong ligt precies andersom. Vanuit de laatste mode creëert Ma Strum kleding die ‘life ready’ is. Dat wil zeggen dat ze ontworpen zijn om te dragen tijdens de momenten die we in het dagelijks leven tegenkomen. En het moet tegen een stootje kunnen.

Wat ons betreft is dit merk er goed in geslaagd. Het merk betekent ‘Meester van levensritme’ in het Nederlands. Van de dagelijkse kleding tot ideale wintersport kleding kan je terecht bij Ma Strum. Wij vinden deze benaming dan ook uitermate geschikt. Ook dit merk is geschikt voor het kopen van een kwalitatieve winterjas.

Zelf een blogartikel plaatsen op 1dagperweek.nl