Een beugel op latere leeftijd?

Heb jij een paar tanden waar je niet helemaal tevreden over bent en overweeg je nu op latere leeftijd alsnog een beugel te nemen? Niemand is te oud voor een beugel! De ontwikkelingen binnen de orthodontie gaan erg snel. Tegenwoordig zijn er verschillende technieken die zeer geschikt zijn voor het krijgen van een mooie glimlach op latere leeftijd. Een van die technieken zijn bijvoorbeeld de onzichtbare beugels.

Toch nog voor een beugel gaan?

Er zijn natuurlijk genoeg redenen om alsnog te kiezen voor een beugel. Dit kan een esthetische reden zijn. Dus dat jij simpelweg niet tevreden bent over het uiterlijk van jouw gebit. Of is jouw reden van medische aard en staat de stand van jouw kaken/tanden niet goed waardoor je lichamelijke klachten zoals nek-, hoofd-, en kaakpijn krijgt? Door de stand van je tanden te veranderen d.m.v. een beugel wordt de pijn verlicht. Of zijn jouw tanden in de loop der jaren gaan verschuiven? Het komt vaak voor dat tanden altijd recht hebben gestaan, maar later toch zijn gaan verschuiven.

Al deze redenen kunnen ervoor zorgen dat jij nu rondloopt met een wens voor een beugel op latere leeftijd. Gelukkig is er een beugel die perfect is voor volwassenen. Namelijk de onzichtbare beugel.

Al eens van de onzichtbare beugel gehoord?

Een onzichtbare beugel is de uitkomst voor mensen die op latere leeftijd toch nog beslissen om een beugel te nemen. Zoals de naam al doet vermoeden is de beugel vrijwel onzichtbaar, waardoor anderen bijna niet zien dat jij een beugel draagt. Tevens is de beugel uitneembaar en comfortabel. Je doet de beugel gewoon even uit als jij gaat eten. Is de onzichtbare beugel iets voor jou?