Occasion kopen

Ga je voor luxe, comfort of wil je leuke accessoires

Een occasion kopen dat doe je natuurlijk niet zomaar. Ook een degelijke tweedehands auto kost serieus geld. Bynco kan je advies geven bij het kopen van een occasion. Een occasion kopen waarbij je 180 dagen garantie hebt bijvoorbeeld. Bynco levert door geheel Nederland occasions bij mensen thuis af.

Vind je het lastig om je keus te maken tussen een automaat rijden of een handgeschakelde auto dan kan Bynco je helpen met je keus. Als je een voorkeur hebt voor comfort en luxe, ben je soms meer kwijt aan aanschafkosten voor het kopen van een occasion. Misschien dat je na de koop accessoires als een nieuwe geluidsinstallatie wilt inbouwen. Soms moet je meer premie betalen om bepaalde accessoires in je auto vergoed te krijgen, ook hier kan Bynco je eventueel over adviseren.

Check de historie van je occasion

Om een miskoop te voorkomen kun je het autoverleden van je occasion laten checken.  Een kentekencheque, die overigens gratis is, daar kun je meer te weten komen over de waarde van je occasion en ook de APK vervaldatum. Als je meer te weten wilt komen is er ook de betaalde kentekencheque. Dan krijg je informatie over het schadeverleden. Fijn om te weten of de schade goed hersteld is.

Is er schade geweest dan kun je vaak een lagere prijs betalen voor jouw nieuwe occasion. Informatie over het aantal eigenaren is ook terug te leiden. Heeft je auto veel eigenaren gehad, kan zou dit kunnen betekenen dat er iets niet in orde is. Dan hebben we ook nog de kilometerstand. Hiermee kun je controleren of de huidige kilometerstand klopt. Bynco verkoopt enkel en alleen kwalitatief goede occasions dus hoef je jezelf geen zorgen te maken over dit soort zaken.

Occasion kopen

Waarvoor wil je je occasion gebruiken?

Ga je er spullen mee vervoeren? Heb je je occasion nodig voor je werk, wil je ermee op vakantie of ga je er de kids mee naar de sportclub brengen? Welk type of model zou hier het beste bij passen? Een tweedeurs coupe kan al genoeg zijn als je meestal maar met zijn tweeën in de auto zit. Wil je bagage of meer mensen vervoeren? Dan kun je beter naar een vierdeurs auto kijken.  Denk er wel aan dat een grotere auto meer brandstof verbruikt en meer weegt dus betaal je ook een hogere wegenbelasting.

Zelf een blogartikel plaatsen op 1dagperweek.nl