Onze ervaring met slaaptenten huren voor onze bruiloft

Net als veel anderen wilden we onze bruiloft tot een onvergetelijke ervaring maken. Het huren van slaaptenten was hier een onderdeel van. We wilden onze gasten namelijk de mogelijkheid bieden om te blijven slapen, zonder dat ze zelf hun accommodatie of bed moesten regelen. Hoe bijzonder is het om de volgende ochtend met z’n allen wakker te worden en bij het ontbijt na te kletsen over onze grote dag?! Met de hulp van Rechargers zijn onze wensen werkelijkheid geworden!

Ruime keuze bij het huren van slaaptenten

Toen we ons gingen oriënteren op het huren van slaaptenten, wisten we nog niet precies wat voor tenten we wilden. Bij Rechargers hadden we keuze uit veel verschillende tenten. We hebben na overleg met Nick van Rechargers gekozen voor de Delta, een mooie tent die genoeg ruimte biedt voor twee personen. Daarnaast paste deze tent perfect bij de sfeer van onze bruiloft. We vonden het leuk onze gekozen stijl overal terug te laten komen, waardoor deze tenten de perfecte keuze waren.

Van begin tot eind complete service

Erg fijn was het team van Rechargers, wat van begin tot eind goed met ons meedacht. Over de beste locatie van de tenten tot handige tijden voor de op- en afbouw. Tijdens het plannen van de bruiloft moesten we al zoveel keuzes maken en dingen regelen, dan is het fijn als er iemand echt met je meedenkt. We konden zowel voor de opbouw als de afbouw van de tenten rekenen op Rechargers. De tenten zijn op precies de juiste plek opgebouwd en ook naar het afbouwen hadden we geen omkijken. Al dezelfde dag was er niets meer te zien van de tenten die op het terrein hadden gestaan, alles was netjes opgeruimd.

Slaaptenten huren voor je bruiloft: een aanrader!

Het huren van slaaptenten voor je bruiloft bij Rechargers kunnen wij echt iedereen aanraden. Onze gasten waren enorm tevreden: na zo’n lange dag vonden ze het erg fijn niet meer naar huis te hoeven reizen. En het scheelde natuurlijk ook dat er geen chauffeurs waren die niet teveel mochten drinken, wat ons feest wellicht nóg gezelliger heeft gemaakt. Het ruime assortiment, het fijne team en de snelle service: als we nog eens slaaptenten willen huren, weten we Rechargers te vinden!