Rijschool Utrecht

Een droom voor veel jonge mensen is om een eigen auto te hebben, maar voordat dat gebeurt, moet je eerst een rijbewijs halen. Vaak duurt het een paar maanden voordat je het roze papier op zak hebt, en bij een rijles eens per week duurt het lang.

Bij Rijschool Utrecht hebben ze een oplossing gevonden, geen tijd meer om te herhalen wat ze een week eerder hadden gedaan. Maar zogenaamde bloklessen met twee lessen zorgen ervoor dat je sneller gaat, meer vooruitgang betekent ook je rijbewijs sneller en goedkoper halen.

Binnen een maand van je rijbewijs genieten. Wil je snel je rijbewijs halen, dan zit je zeker goed bij Rijschool Utrecht, met een intensieve cursus Rijschool haal je binnen een maand je rijbewijs. Het is belangrijk dat je elke dag de tijd hebt om lessen te nemen, want je hebt twee tot vier lessen per dag om alles snel onder de knie te krijgen.

Voordat je met de cursus begint, moet je eerst een proefles volgen. Aan de hand van de cursus kun je inschatten hoeveel lessen je nodig hebt om je rijbewijs te halen. U moet echter eerst in het bezit zijn van uw theoriebewijs voordat u kunt beginnen.

Ook als je al een rijbewijs hebt Als je een rijbewijs hebt, wil dat niet meteen zeggen dat je een auto koopt, veel mensen hebben al jaren een rijbewijs zonder te hebben gereden. In veel gevallen speelt angst ook een rol, maar hoe langer je niet rijdt, hoe groter de stal zal zijn om weer mee te rijden.

Bij Rijschool Utrecht kun je daarom een opfriscursus volgen en speciale aandacht besteden aan angst als zij een rol spelen. Na de les voel je je weer helemaal fris en op de goede weg, om nog maar te zwijgen van het feit dat je de andere weggebruikers kunt bijhouden.

Rijschool Utrecht

Minder rijlessen

Uit onze jarenlange ervaring blijkt dat hoe langer je rijopleiding duurt, hoe meer rijcursussen je nodig hebt. Als je de wekelijkse les maar één keer volgt, verspil je tijd met het elke keer herhalen van de vorige les. Bij Rijschool Utrecht kun je een aantal cursussen per week organiseren en hebben we vaak een uur in het blok, dat zijn 2 autorijlessen van 50 minuten. Zo haalt je je rijbewijs snel en verantwoord in de pocket.